Potrivit Hotărârii nr. 19/491 emise de Consiliul Superior al CECCAR în data de 18 ianuarie 2019, facilitățile financiare acordate membrilor Corpului pentru plata cotizației valabile în anul 2018 se mențin și pentru anul acesta.

Până la data de 23 februarie a.c. puteți depune online toate documentele necesare obținerii vizei de exercitare a profesiei. Viza anuală pentru exercitarea profesiei obținută anul trecut este valabilă până la data de 28 februarie 2019.

Documentele se vor depune doar online, pe platforma https://raport.ceccar.ro.

Vă informăm că rapoartele depuse fizic la sediul filialei, transmise prin e-mail sau prin Poșta Română/curier nu vor fi luate în considerare.

Membrii care au fost autorizați înainte de 2017, inclusiv, și care nu și-au depus Raportul de activitate pentru anul 2017 pe platforma raport.ceccar.ro vor putea încărca Raportul de activitate pentru anul 2018 doar după încărcarea Raportului de activitate pentru anul 2017.

Cotizațiile rămân la nivelul stabilit pentru anul anterior și pot fi consultate accesând Sistemul de cotizații în cadrul CECCAR, disponibil pe platforma online.

Pentru orice eventuală problemă întâmpinată vă rugăm să vă adresați exclusiv pe adresa de e-mail raport@ceccarbuzau.ro, pusă la dispoziție de filiala de care aparțineți. Toate situațiile vor fi analizate și rezolvate în cel mai scurt timp posibil.

*************

Pentru completarea raportului de acivitate si indeplinirea obligatiilor de membru activ sau inactiv al CECCAR in anul 2019, puteti accesa pe platforma urmtoarele: Instructiuni-compeltare-PF  Instructiuni-compeltare-PJ    Sistem-de-cotizatii-2018 

Raport persoane fizice:  Raport-PF-V2-2019

Raport persoane juridice:  Raport-PJ-V2-2019

Declaratie cazier (se ataseza in raport)

Declaratie capacitate de exercitiu deplina (se ataseaza in raport)

Incepând cu 01 ianuarie 2019 se va prezenta dovada asigurării pentru riscul profesional (PERSOANE FIZICE SI JURIDICE), doar pentru cei care desfăşoară activitatea în mod independent şi primesc parafa anuală – aplicabil. (se va atasa in raport) 

Prezentarea unei adeverinţe medicale care să ateste „capacitatea de exerciţiu deplină” şi  din care să rezulte că membrul este apt din punct de vedere fizic şi psihic pentru exercitarea profesiei de expert contabil şi respectiv de contabil autorizat (SE PREZINTĂ O DATĂ LA 4 ANI). (se ataseaza in raport, iar ulterior se aduce in original la filiala)

Extras din registrul de încasări și plăți pt. anul 2018 pt. PF si Extras din balanța conturilor pentru PJ (se ataseaza si in raport, in format pdf);

IMPORTANT!  Raportul este considerat depus doar dacă dețineți confirmarea de depunere eliberată de sistem, dupa parcurgerea pasului 3 din platforma referitor la plata cotizatiilor. Daca nu este bifat si pasul 3, raportul va ramane in contul dvs. si nu ajunge in contul filialei pentru verificare si validare.

DACA NU MAI DETINETI USER-UL SI PAROLA PRIMITE DE LA CECCAR PENTRU CONTUL DVS. DIN PLATFORMA, CONTACTATI FILIALA la adresa evidenta.tablou@ceccarbuzau.ro

PLATA COTIZATIILOR SE FACE IN CONTUL BCR:

Cont Colector BCR Sucursala BUZAU
 
RO09RNCB0096044180940002
 
COD FISCAL   RO7426179

 

Publicat: 29.01.2019