Invitație

Ziua Națională a Contabilului Român – 12 iulie 2019

 

La 98 de ani de la înființarea organismului profesional care reprezintă și gestionează profesia contabilă în țara noastră – Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), îmi revine onoarea de a vă invita să petrecem împreună cea de-a XV-a ediție a Zilei Naționale a Contabilului Român, eveniment ce va avea loc în data de 12 iulie a.c., începând cu ora 14.00, la Conacul Trandafirilor, Parcul Crâng, Buzău.

2019 este al cincisprezecelea an în care sărbătorim profesia contabilă din România, aducând în atenție importanța acesteia pentru mediul economic, pentru societate. Secțiunea profesională a evenimentului se va desfășura sub tema Reglementarea: mit și adevăr. Externalizarea serviciilor financiar-contabile – argumente pro și contra, urmată de momentul festiv, care va întregi atmosfera unui eveniment ce ne oferă prilejul socializării
într-un cadru special.

Ni se vor alătura, cu această ocazie, reprezentanți ai mediului de afaceri, ai instituțiilor și ai autorităților de reglementare, precum și alți parteneri de dialog ai CECCAR.

Dat fiind caracterul festiv al evenimentului, acesta va fi momentul oportun pentru decernarea premiilor Topului local al membrilor CECCAR, ocazie cu care vor fi premiați aceia dintre dumneavoastră care au obținut rezultate remarcabile în activitatea desfășurată anul trecut.

Așteptăm confirmarea participării dumneavoastră prin completarea formularului de înregistrare (click aici), termenul-limită fiind 8 iulie a.c. Ca de fiecare dată, vă reamintim că înregistrarea la evenimente este posibilă în limita locurilor disponibile.

În cazul în care doriți să anulați confirmarea, este foarte important să ne anunțați cu minimum trei zile înainte de eveniment – la adresa de e-mail ceccarbuzau@ceccarbuzau.ro –  pentru a putea oferi șansa altor colegi de a lua parte la eveniment.

Program ZNCR 12 iulie 2019

 

Cu stimă,

Președintele Consiliului filialei,

Ec. Gheorghe Pâsoi

FORMULAR DE INREGISTRARE