IFAC: Considerente privind raportarea financiară în contextul COVID-19

Persoanele care doresc să afle mai multe informații despre provocările și implicațiile pandemiei de COVID-19 asupra raportării financiare și despre resursele puse la dispoziție pe site-ul dedicat COVID-19 al IFAC pot accesa articolul Summary of Covid-19 Financial Reporting Considerations, din secțiunea IFAC Knowledge Gateway a site-ului International Federation of Accountants (IFAC), secțiune disponibilă atât în limba engleză, cât și în limba română cu ajutorul integrării instrumentului Google Translate de către IFAC. Varianta în limba română poate fi accesată din bara de sus a site-ului, de la butonul „Language”.

Articolul Summary of Covid-19 Financial Reporting Considerations conține numeroase referințe la standardele internaționale și tratează aspecte precum continuitatea activității, evenimentele ulterioare perioadei de raportare, evaluarea la valoarea justă, deprecierea activelor nefinanciare și pierderile din creditare preconizate pentru activele financiare.

De asemenea, cei interesați pot consulta și alte secțiuni de pe site-ul IFAC în limba română utilizând aceeași opțiune, inclusiv articolele publicate pe IFAC Knowledge Gateway.

Vă rugăm să aveți în vedere că materialele de pe site-ul IFAC sunt traduse automat prin intermediul Google Translate. CECCAR nu își asumă responsabilitatea pentru acuratețea traducerii materialelor de pe site-ul IFAC, neavând nicio contribuție în acest sens. Textul original este cel disponibil în limba engleză.

(Copyright foto: 123RF Stock Photo)

12.06.2020

Sursa: https://ceccar.ro/ro/?p=18196

Leave your comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree