Broșura Zilei Naționale a Contabilului Român


http://ceccar.ro/ro/wp-content/uploads/2018/09/Ziua-Nationala-a-Contabilului-Roman-13-iulie-2018-compressed.pdf


Invitație Ziua Națională a Contabilului Român, 13 iulie 2018

Nr. 1075  din  03.07.2018 

Stimate colege,

Stimați colegi,

Ziua Națională a Contabilului Român, eveniment cu tradiție care susține și promovează profesia contabilă din România, va fi aniversată, începând din acest an, la data de 13 iulie, data semnării Decretului Regal nr. 3063/1921 de înființare a Corpului de Contabili Autorizați și Experți Contabili în România, prin care s-a reglementat profesia contabilă în țara noastră.

Ajunsă anul acesta la a XIV-a ediție, Ziua Națională a Contabilului Român este sărbătorită în mod unitar în toată țara sub patronajul filialelor CECCAR pentru promovarea rolului important pe care profesia contabilă și membrii organismului profesional îl au în economie și societate.

În anul Centenarului Marii Uniri, Filiala Buzău a CECCAR vă invită să sărbătorim împreună acest eveniment festiv din viața profesiei noastre, cu tema 97 de ani de istorie a profesiei contabile în România la 100 de ani de la Marea Unire, și să îi felicităm pe colegii noștri care au obținut cele mai bune rezultate profesionale în anul anterior, în cadrul festivității Topului local al membrilor CECCAR.

Manifestările dedicate celor două evenimente vor avea loc la Conacul Trandafirilor din Parcul Crâng, Buzău, începând cu ora 15.00, și vor aduce, alături de noi, reprezentanți ai autorităților publice și ai mediului de afaceri.

În speranța că vom sărbători împreună aceste momente importante pentru profesia contabilă, așteptăm confirmările dumneavoastră prin e-mail, la adresa ceccarbuzau@ceccarbuzau.ro.

INVITATIE ZNCR 13 IULIE

PROGRAM MANIFESTARI ZNCR 13 IULIE

 

Cu stimă,

Președintele Consiliului Superior,                    Președintele Consiliului filialei Buzău,

Prof. univ. dr. Robert Aurelian Șova                     Ec. Gheorghe Pâsoi


Invitaţie – Ziua Naţională a Contabilului Român – 21 septembrie 2017

Stimate doamne, stimaţi domni

 Oamenii de afaceri ai sec. XXI au întotdeauna în preajma lor un profesionist contabil, care prin cunoştinţele şi judecata profesională şi în spiritul unui cod etic, contribuie la succesul şi dezvoltarea managementului respectivei întreprinderi.

Probabil că ştiţi deja, Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi (C.E.C.C.A.R.) gestionează activităţile de pregătire şi deontologie profesională ale tuturor profesioniştilor contabili din România, indiferent de calitatea pe care o au: experţi contabili, contabili autorizaţi, directori economici, contabili şefi, şefi de servicii financiar contabile sau contabili angajaţi în diferite ramuri ale economiei.

Anul acesta, în ziua de 21 septembrie se vor desfăşura două acţiuni deosebit de importante pentru membrii filialei CECCAR, precum şi pentru întreaga profesie contabilă:

  • Ziua Naţională a Contabilului Român – ediţia a XIII-a
  • Topul local al celor mai buni membri ai CECCAR filiala Buzău

Cu ocazia aniversării zilei de 21 septembrie ca „Zi Naţională a Contabilului Român”, C.E.C.C.A.R. – filiala Buzău are plăcerea de a vă invita, începând cu ora 15,00, la Sala de Conferinţe a Hotelului Pietroasa din Buzău, Piaţa Daciei nr. 1, să vă bucuraţi alături de noi la manifestările ocazionate de această zi.

Veţi avea ocazia să întâlniţi, pe lângă reprezentanţii instituţiilor statului din judeţul nostru, oameni de afaceri şi colegi de-ai Dumneavoastră din profesie, cu care să discutaţi şi să schimbaţi idei, pentru a obţine un schimb de informaţii util şi constructiv.

Vă rugăm să confirmaţi participarea la tel/fax: 0238.713.839, 0238.713.829 sau e-mail ceccarbuzau@ceccarbuzau.ro

Program ZNCR 2017

Invitatie 2017 – ZNCR

 

 

 

Ai dumneavoastră,

 Preşedinte,                                                                           Director executiv,

Ec. Gheorghe Pâsoi                                                            Ec. Adina Mărgineanu