Invitaţie – Ziua Naţională a Contabilului Român – 21 septembrie 2017

Stimate doamne, stimaţi domni

 Oamenii de afaceri ai sec. XXI au întotdeauna în preajma lor un profesionist contabil, care prin cunoştinţele şi judecata profesională şi în spiritul unui cod etic, contribuie la succesul şi dezvoltarea managementului respectivei întreprinderi.

Probabil că ştiţi deja, Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi (C.E.C.C.A.R.) gestionează activităţile de pregătire şi deontologie profesională ale tuturor profesioniştilor contabili din România, indiferent de calitatea pe care o au: experţi contabili, contabili autorizaţi, directori economici, contabili şefi, şefi de servicii financiar contabile sau contabili angajaţi în diferite ramuri ale economiei.

Anul acesta, în ziua de 21 septembrie se vor desfăşura două acţiuni deosebit de importante pentru membrii filialei CECCAR, precum şi pentru întreaga profesie contabilă:

  • Ziua Naţională a Contabilului Român – ediţia a XIII-a
  • Topul local al celor mai buni membri ai CECCAR filiala Buzău

Cu ocazia aniversării zilei de 21 septembrie ca „Zi Naţională a Contabilului Român”, C.E.C.C.A.R. – filiala Buzău are plăcerea de a vă invita, începând cu ora 15,00, la Sala de Conferinţe a Hotelului Pietroasa din Buzău, Piaţa Daciei nr. 1, să vă bucuraţi alături de noi la manifestările ocazionate de această zi.

Veţi avea ocazia să întâlniţi, pe lângă reprezentanţii instituţiilor statului din judeţul nostru, oameni de afaceri şi colegi de-ai Dumneavoastră din profesie, cu care să discutaţi şi să schimbaţi idei, pentru a obţine un schimb de informaţii util şi constructiv.

Vă rugăm să confirmaţi participarea la tel/fax: 0238.713.839, 0238.713.829 sau e-mail ceccarbuzau@ceccarbuzau.ro

Program ZNCR 2017

Invitatie 2017 – ZNCR

 

 

 

Ai dumneavoastră,

 Preşedinte,                                                                           Director executiv,

Ec. Gheorghe Pâsoi                                                            Ec. Adina Mărgineanu