ANUNT IMPORTANT! PROGRAM DE LUCRU CU PUBLICUL – PROGRAMARE ONLINE

In atentia membrilor filialei CECCAR Buzau

Având în vedere contextul actual al situaţiei epidemiologice determinate de răspândirea noului coronavirus SARS COV-2 şi informatiile cuprinse in Hotărârea nr. 6/09.03.2020 emisă de Ministerul Afacerilor Interne, Departamentul Situații de Urgență, vă comunicăm că începând cu data de 10.03.2020, la nivelul filialei CECCAR Buzău se vor pune în aplicare următoarele:

– La nivelul filialei, programul cu publicul se va limita doar la situațiile excepționale sau pentru exercitarea dreptului de vot de către membri. Orice comunicare cu membrii se va realiza doar prin e-mail sau prin telefon.

Consiliul superior, prin Hotarârea nr. 20/563 din 11.03.2020 a decis (…) suspendarea programului cu publicul în toate filiale CECCAR, începând cu data de 12 martie 2020, până la o dată ce va fi anunțată ulterior. Excepție vor face situațiile care impun prezența membrilor la filialele CECCAR, în acest caz se vor face programări prin intermediul adresei de e-mail ceccarbuzau@ceccarbuzau.ro, prin specificarea explicită a motivului.

Update: Casieria si-a reluat activitatea cu publicul incepand cu data de 22 iunie a.c. Plățile membrilor către filială se vor efectua de preferinta on line, prin transfer bancar, in contul filialei deschis la Banca Transilvania RO64BTRLRONCRT0V2581560C   (beneficiar CECCAR Filiala Buzau,  CUI: RO7426179)

 

ATENTIE:  PURTAREA MĂŞTII DE PROTECŢIE ESTE OBLIGATORIE ÎN INCINTA INSTITUŢIEI!!

 

CECCAR FILIALA BUZAU

Leave your comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree