Noua ediție a „Ghidului pentru pregătirea candidaților la examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat” este acum disponibilă la filialele CECCAR
Tu îți dorești o carieră de succes, noi îți oferim șansa! Choose SMART! Fii Next-Generation Accountant!
Vrei să urmezi o carieră în domeniul financiar-contabil? Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR), organism profesional înființat în urmă cu o sută de ani, îți oferă șansa obținerii calificărilor de expert contabil și de contabil autorizat.

Care este primul pas pentru a obține una dintre calificări? Susținerea și promovarea examenului de acces.
Dacă te întrebi când are loc examenul de acces, îți spunem că acesta se va desfășura în perioada 30 septembrie – 02 octombrie 2022.

CECCAR vă pune la dispoziție Ghidul pentru pregătirea candidaților la examenul de acces la stagiul pentru obținerea calității de expert contabil și de contabil autorizat, ediția a XI-a, revizuită, singurul ghid avizat de organismul profesional pentru pregătirea în vederea susținerii examenului.

Lucrarea conține informațiile necesare în vederea asimilării cunoștințelor cerute pentru accesul la profesie, structurate în studii de caz și întrebări acoperind cele șapte discipline de examen (contabilitate, fiscalitate, drept, audit, evaluarea economică și financiară a întreprinderilor, doctrina și deontologia profesiei contabile, expertiză contabilă), fiind prezentate, totodată, baza legală și modalitățile de rezolvare. Vă puteți familiariza cu modele de subiecte de examen și, în același timp, vă reîmprospătați cunoștințele esențiale pentru a promova examenul de acces la stagiu.

Noua ediție a Ghidului, revizuită, a fost actualizată cu modificările legislative relevante în domeniile de studiu și adaptată cerințelor de lectură ale unui cititor modern, fiind ușor de înțeles.

Ghidul este disponibil spre vânzare la sediul filialei CECCAR-Buzău (Str. Clujului nr. 32), la prețul de 85 de lei.

În plus, achiziționarea Ghidului de către persoanele care se înscriu pentru susținerea examenului de acces le oferă acestora beneficiul de a participa gratuit la cursurile de pregătire pe care CECCAR le organizează, în baza unor vouchere care le vor fi eliberate. Cursurile ajută la aprofundarea tematicii și la o mai simplă familiarizare cu cerințele examenului.

Parcurgerea programelor de pregătire premergătoare examenului, organizate de CECCAR, precum și utilizarea ca suport de studiu a publicațiilor emise exclusiv de Corp sunt pași esențiali în asimilarea cunoștințelor necesare în vederea promovării acestui examen.

Plata se va face in contul filialei CECCAR Filiala Buzau deschis la BANCA TRANSILVANIA
Cont bancar: RO64BTRLRONCRT0V2581560C
CUI: RO7426179


 
ATENTIE! STOC LIMITAT!

Problemele de la toate disciplinele sunt REZOLVATE INTEGRAL.

 
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la la tel. 0238.713.839 sau 0725.001.520 sau pe e-mail la adresa:  ceccarbuzau@ceccarbuzau.ro