Anunţ înscriere curs M7 pentru membrii filialei CECCAR Buzău

În atenţia membrilor CECCAR filiala Buzău,

CECCAR organizează în ziua de miercuri, 13 octombrie 2021, ora 16.00, cursul online  M7:  Reorganizarea companiilor prin transfer de afacere si fiducie – solutii pentru firmele aflate in dificultatelector d-na DANIELA SAHLIAN.

TERMEN de INSCRIERE 11.10.2021

!!! VERIFICATI NR. ORELOR EFECTUATE DE DVS in 2021 IN TABELUL primit pe mail!!!

Pentru înscrierea dvs. la cursul  din data de 13 octombrie 2021, ora 16.00, vă rugăm să accesați link-ul următor:

 

FORMULAR PENTRU INSCRIERE LA CURS

 

Va rugăm să completaţi în formular adresa de e-mail corectă, adresă pe care urmează să primiţi linkul de conectare în ziua cursului.

Cursurile se vor desfășura online în sistem de webinar, prin platforma Zoom, fiind cursuri interactive ce vor cuprinde şi exemple practice. La finalul fiecărui curs, membrii CECCAR care au participat vor primi prezentarea în format electronic.

Numărul maxim de participanţi este 200.

Cu acest prilej, vă facem cunoscut faptul că participarea dvs. la cursul organizat în data de 13 octombrie 2021 va fi echivalată cu 10 ore CPD (5 ore curs la sala/online + 5 ore studiu suport de curs).

Atentie !!  Prezența la curs, în vederea echivalării celor 10 ore CPD, se va face în baza unor poll-uri intermediare (2 întrebări/sondaje lansate de lector pe parcursul cursului) și a unui test final.

Membrii care se înscriu şi, ulterior, nu participă, îşi asumă responsabilitatea consecinţelor ulterioare, pierzându-şi prioritatea la înscriere în seriile următoare.

Pentru consultarea regulilor de participare la curs – click aici

În acest sens, vă comunicăm că nerespectarea prezentelor reguli va conduce la imposibilitatea participării în cadrul cursurilor.

Urmează să vă transmitem în cursul zilei de 13.10.2021 şi link-ul de conectare la curs!

!! Membrii care se înscriu şi primesc mesajul de confirmare „Raspunsul dvs a fost inregistrat” nu se mai înscriu încă o dată!!

!!! Verificati si casuta de Spam la Yahoo, respectiv Oferte/Promotions/Social la Gmail.

Leave your comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree