Înscriere la ultimele 2 cursuri organizate de CECCAR Buzau in acest an: 03 şi 07 decembrie 2021, ora 16,00

În atenţia membrilor CECCAR filiala Buzău,

CECCAR BUZĂU organizează ultimele 2 cursuri din acest an conform planificării de mai jos. 

*** în ziua de vineri, 03 decembrie 2021, ora 16.00, cursul online  M11: „Regimul fiscal al cheltuielilor in determinarea rezultatului fiscal. Reguli de combatere a planificarii fiscale” , lectori – RADU CIOBANU şi GHEORGHIŢA TOMA.  (10 ore CPD)

 

FORMULAR PENTRU INSCRIERE LA CURSUL DIN 03.12.2021 (M11)

 

*** în ziua de marţi, 07 decembrie 2021, ora 16.00, cursul online  M12: „Contabilitate şi fiscalitate în domeniul HORECA şi alte activităţi specifice turismului: tratamente contabile şi fiscale generale şi particulare”lectori – ADRIANA POPA şi MONICA AVRAM.  (10 ore CPD)

 

FORMULAR PENTRU INSCRIERE LA CURSUL DIN 07.12.2021 (M12)

 

În cazul neefectuării celor 40 ore CPD în anul curent, vă informăm că potrivit Hotărârii Consiliului Superior nr. 19/532 din 27.09.2019, pentru efectuarea acestora în anul următor, se va aplica un tarif de 50 lei/10 ore CPD + TVA.

!!! VERIFICATI NR. ORELOR EFECTUATE DE DVS in 2021 IN TABELUL primit pe mail!!!

Va rugăm să completaţi în formular adresa de e-mail corectă, adresă pe care urmează să primiţi linkul de conectare în ziua cursului.

Cursurile se vor desfășura online în sistem de webinar, prin platforma Zoom, fiind cursuri interactive ce vor cuprinde şi exemple practice. La finalul fiecărui curs, membrii CECCAR care au participat vor primi prezentarea în format electronic.

Numărul maxim de participanţi este 200.

Cu acest prilej, vă facem cunoscut faptul că participarea dvs. la fiecare curs va fi echivalată cu 10 ore CPD (5 ore curs la sala/online + 5 ore studiu suport de curs).

Atentie !!  Prezența la curs, în vederea echivalării celor 10 ore CPD, se va face în baza unor poll-uri intermediare (2 întrebări/sondaje lansate de lector in timpul cursului) și a unui test final.

Membrii care se înscriu şi, ulterior, nu participă, îşi asumă responsabilitatea consecinţelor ulterioare, pierzându-şi prioritatea la înscriere în seriile următoare.

Pentru consultarea regulilor de participare la curs – click aici

În acest sens, vă comunicăm că nerespectarea prezentelor reguli, va conduce la imposibilitatea participării în cadrul cursurilor.

Urmează să vă transmitem în cursul zilei desfasurarii cursului şi linkul de conectare la curs!

!! Membrii care se înscriu şi primesc mesajul de confirmare „Raspunsul dvs a fost inregistrat” nu se mai înscriu încă o dată!!

!!! Verificati si casuta de Spam la Yahoo, respectiv Oferte/Promotions/Social la Gmail.


ATENTIE!!!

!! Va reamintim ca acestea sunt ultimele 2 cursuri organizate de filiala Buzau în acest an.

Membrii care nu reusesc sa isi efectueze cele 40 ore vor putea sa se mai inscrie la cursurile organizate de alte filiale, la cerere, daca vor mai fi locuri disponibile.

Leave your comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree