Rezultate examen aptitudini, sesiunea ordinară, 12-14 martie 2021

Candidaţii declaraţi respinşi au posibilitatea depunerii de contestaţii până vineri, 02 aprilie 2021, ora 12.00.

Contestațiile se depun fizic sau se transmit prin e-mail la filiala unde s-a susținut examenul, însoțite de dovada achitării taxei de recorectare.

În cazul solicitării de recorectare a lucrării, ca urmare a contestațiilor depuse, prin Hotărârea Consiliului superior al CECCAR au fost aprobate următoarele taxe:            

Pentru categoria experți contabili:

  • În cazul solicitării recorectării intregii lucrări, respectiv a celor 3 probe taxa de recorectare va fi de 90 lei, la care se adaugă TVA;
  • În cazul solicitării recorectării a două probe taxa de recorectare va fi de 60, la care se adaugă TVA.
  • În cazul solicitării recorectării unei singure probe taxa de recorectare va fi de 30, la care se adaugă TVA;

Pentru categoria contabili autorizați:

  • În cazul solicitării recorectării intregii lucrării, respectiv a celor 2 probe taxa de recorectare va fi de 50 lei, la care se adaugă TVA;
  • În cazul solicitării recorectării unei singure probe taxa de recorectare va fi de 25 lei, la care se adaugă TVA.

Candidații care au obținut minimum nota 6 la cel puțin una din probele susținute în cadrul sesiunii ordinare din martie 2021, vor putea susține, în cadrul sesiunii extraordinare din 28-30 MAI 2021 doar probele pentru care optează (una, doua sau trei probe). În această situație media se va calcula ca medie artitmetică a ultimelor note obținute la probele de examen.

În acest sens, vă rugăm să anunțați candidații de posibilitatea susținerii probelor, atât în scris cât și telefonic.

Pentru a veni în sprijinul candidaților care se vor participa la sesiunea extraordinara a examenului de aptitudini din perioada 28 – 30 mai 2021, CECCAR va organiza o serie de cursuri de pregătire online. Cursurile de pregatire vor fi gratuite pentru persoanele care se inscriu la sesiunea extraordinara din perioada 28 – 30 mai 2021. Graficul cursurilor de pregătire va fi anunțat în timp util.

01.04.2021

Leave your comment

* Checkbox GDPR is required

*

I agree